Призначення:
- Печінка, Лікування печінки
- Жлучно-кишковий тракт (ЖКТ)
Паковання: 100 капсул х 500 мг
Опис:
Натокіназа — фермент з екстракту варених соєвих бобів.
Нато — це традиційна японська їжа.
Нато отримують способом збражування варених соєвих бобів корисними бактеріями. Водночас корисна бактерія інтенсивно розмножується й синтезує фермент натокіназу, з яким зв'язують корисні властивості Нато. Технологія виробництва справжнього БАД дає змогу домогтися активності натокінази в 10000FU (фібринолітичних одиниць). Це дає змогу великою мірою запобігти руйнуванню корисних речовин. Водночас всмоктуваність корисних речовин вища в 5-6 разів.
Натокіназа всмоктується в кров і, підвищуючи її плинність, чинить потужну системну дію на організм. Здоров'я всього організму багато в чому визначається реологічними властивостями (нучкістю) крові. Якщо в'язкість крові занадто висока, то порушується транспорт речовин, а крім того, зростає ризик утворення тромбів. Особливо небезпечний тромбоз судин серця, мозку, легких, глибоких вен. Висока в'язкість крові є найважливішим чинником ризику інфаркту міокарда, інсульту та гіпертонічної хвороби.
Натокіназа є засобом вибору для профілактики серцево-судинних захворювань.
Склад поживних речовин: кожна капсула містить нетрансгенний натто 300 мг (активність 10000FU), лецитин 20 мг, риб'ячий жир 10 мг, вітамін Е 10 мг.
Спосіб вживання та режим дозування: перорально 1-2 рази на день по 1-2 капсули на прийманні.
Дія: розчинення тромбів, зниження холестерину, регулювання рівня цукру в крові, зниження інтоксикації організму, захист печінки, регулювання роботи шлунково-кишкового тракту, нормалізація стільця, поліпшення стану в період клімактеричного синдрому.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Капсули |
Кількість в упаковці | 100 шт. |
Вага | 100 г |
- Ціна: 500 ₴